L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 4 d’abril del 2014

Caritas organitza per a avui divendres dia 4 d'abril la III Fira Solidaria del Llibre d'Ocasio


Avui divendres a partir de les 5 de la vesprada i fins les 8’30 de la nit tindrà lloc al mercat municipal la III Fira Solidària del Llibre d’Ocasió organitzada per Càritas Interparroquial. Els llibres es poden aportar fins el dijous, dia 3 d’abril a les parròquies, col·legis o la Biblioteca Municipal. 

Aquesta és una activitat mitjançant la qual la gent de la nostra població col·labora de diverses maneres, per una part aportant llibres de lectura que tenen per casa i que ja se’ls han llegit; i per altra assistint a comprar-ne, però a més a més, es participa en el que per a Càritas es considera el més important: sensibilitzant-se i conscienciant-se de que en un poc que aportem cadascú de nosaltres es poden posar solució a molts problemes. 

Mitjançant la fira solidaria i altres activitats organitzades be per Càritas Interparroquial o per altres entitats que ens donen suport, s’aconsegueix donar suport econòmic a les diferents accions realitzades en benefici d’aquelles famílies que més ens necessiten..... accions com la portada a terme per l’Economat, on s’atenen a més 300 famílies de Tavernes i en la que sols durant l’any 2013 es repartiren uns 76.000 quilos d’aliments. 
-