L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 6 d’abril del 2014

Aquest cap de setmana Tavernes ha celebrat la "Segona Trobada de Biodiversitat Agrària"




L’Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria d’Agricultura, i l’associació Llavors d’Ací, comptant amb la col·laboració del Grup Muntanya Valldigna, han organitzat aquest cap de setmana la "Segona Trobada de Biodiversitat Agrària"  que ha celebrat avui diumenge, a la plaça Major, amb una fira de productes ecològics i extracció de llavors.


Ha estat enguany el segon any que l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat aquesta activitat que dóna a conéixer els treballs de biodiversitat que es fan en altres zones alhora que aprofita com a punt d’intercanvi de llavors autòctones, un fet que servie per a col·laborar en el banc de llavors que té com a objectiu conservar els productes i les varietats autòctones i tradicionals de l’horta valenciana. 


Ahir dissabte va haver una visita a un camp d’horticultura ecològica en la partida del Massalari, i després en el saló de plens de l’Ajuntament es van celebrar les xerrades “Del monocultivo a la autosuficiencia. El bosque comestible”, per Evelin López i Miguel Antúnez, del Núcleo Agroecológico del Camp de Gerés, Portugal, i la denominada “Biodiversitat, recuperació de varietats locals, consum local i proximitat”, a càrrec d’Edgar Martínez, de la “Red Galega de Semillas”. 
-