L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 4 d’abril del 2014

Aquesta vesprada, i fins les 8'30 de la nit, pot acudir a la Fira Solidària del LLibre d'Ocasió de Cáritas




 La III Fira Solidària del Llibre d’Ocasió organitzada per Càritas Interparroquial s’ha inaugurat a les 5 d’aquesta vesprada amb una actuació dels alumnes del Patronat i San José HHDC que han interpretat a la flauta dolça diverses peces musicals dirigits pel professor Salvador Ribis. 
 

Caritas ha preparat una exposició de llibres usats que es podien comprar a preus mòdics, i també amb la voluntat de cadascu, encara que el que val és l’acte solidari i participant en allò que per a Càritas és més important: la sensibilització i conscienciejar-se que en un poc aportat per cadascú se solucionen molts problemes.

La fira tenia un lloc de degustació de xocolate, organitzat per Caritas, mentre que les Ames de Casa han oferit també la seua ajuda i col·laboració en forma de dolços i productes casolans de rebosteria.
 

Les accions solidàries empreses per Càritas Interparroquial han aconseguit donar suport econòmic a moltes famílies de Tavernes. Actualment s’estima que més 300 famílies són ateses a l’Economat, on durant l’any 2013 es repartiren uns 76.000 quilos d’aliments. 
-