L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 11 d’abril del 2014

Avui divendres concert del Circuit de Música del Calaix Jove de la Safor a "La Tasca" de Tavernes.

 
Avui divendres, 11 d’abril, " La Tasca" acull el concert de Mafé i Fosa Séptika, dins de les activitats del circuit de música del Calaix Jove de la Safor, organitzat per la Regidoria de Joventut de Tavernes. Hip hop i pop rock de la Safor amb accés gratuït.

Grups i solistes de qualsevol modalitat musical, amb preferència grups on almenys algun dels membres estiga empadronat en qualsevol dels municipis organitzadors, participen en el circuit de música Calaix Jove de la Safor 2014 amb l'única condició de fer un concert d’una durada mínima de 40 minuts.

La Tasca de Tavernes acull avui el concert de Mafé, acompanyat per Andrés Jhato i Dj Blow, que oferiran una dosi de hip hop complementada pel grup pop rock Fosa Séptika a partir de les dotze de la nit.

El regidor de Joventut, Josep Llàcer, ha manifestat que “per primera vegada Tavernes acull un concert del circuit de música del Calaix Jove de la Safor, fruit del conveni firmat amb la Mancomunitat de la Safor. Anime tots els jóvens a acudir, gaudir de la bona música i fer costat als grups jóvens de la nostra comarca. Estes iniciatives contribueixen a consolidar l’oferta musical comarcal, alhora que mostren les últimes tendències culturals de la Safor”.
.
-
El Calaix Jove de la Safor està integrat pels departaments de Joventut d’Almoines, Alqueria de la Comtessa, Bellreguard, Beniarjó, Benirredrà, Consell de Joves de Gandia, la Font d’En Carròs, Oliva, Palma de Gandia, Real de Gandia, Rafelcofer, Simat de la Valldigna, Tavernes de la Valldigna i Xeraco