L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 7 d’abril del 2014

Avui s'inicia la XVIII Setmana Ciutadana

Un acte de la setmana ciutadana de l'any passat
L’Associació de Veïns de la Valldigna celebra al llarg de la setmana la XVIII Setmana Ciutadana amb diferents xarrades i conferències que tractaran temes de màxima actualitat i interès per als veïns de la ciutat. Els actes tindran lloc a la Casa de la Cultura de Tavernes sota el lema "Fent ciutat" i a partir de les 7 de la vesprada.

Avui serà la inauguració, acte protagonitzat per la presidenta de la AV, Maria Luisa Grau, i Antonio Caballero, president de CAVECOVA. Aquest dissertarà sobre "La participació ciutadana i la democràcia".

En acabar, tindrà lloc la primera xerrada amb el titol "Les noves alternatives en el problema de la dependència" impartida per Francisca Romero i Sílvia Escrihuela.

Demà dimarts, 8 d’abril, a les 19 hores, es parlarà de "La Llei de Transparència: deure de l’Ajuntament de publicitat activa en la web i dret del ciutadà d’accés a la informació pública", a càrrec de Javier Brines Almiñana, cap de l’activitat de Règim Interior, Modernització i Protecció de Dades de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.