L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 1 d’abril del 2014

Compromís ha aprovat el protocol de de les eleccions al Parlament Europeu el 25 de maig amb altres organitzacions de l'estat espanyol.


El Consell General de Compromís ha aprovat el protocol que regirà la coalició amb què la formació política valenciana concorrerà a les eleccions al Parlament Europeu del pròxim 25 de Maig amb altres organitzacions de l'estat espanyol. 

El Consell General ha aprovat concórrer a les europees en coalició amb Equo, la Chunta Aragonesista, Participa: Ahora tu decides i altres formacions i moviments socials. Aquesta coalició electoral estarà encapçalada pel candidat de Compromís, Jordi Sebastià, que guanyà les primàries celebrades la setmana passada i tindrà la denominació específica al País Valencià de 'Coalició Compromís: Primavera Europea'. 

Compromís ha aprovat les bases a partir de les quals es confeccionarà el programa electoral per a les europees. Estes bases programàtiques, recollides en un document anomenat 'Per una Europa de les persones' estableix la voluntat de la coalició de “cooperar per a fer possible una PRIMAVERA EUROPEA des de la ferma voluntat democràtica, la defensa dels drets i llibertats, la dignitat de les persones i els pobles, la justícia social i ambiental”. 

El candidat Jordi Sebastià ha manifestat que “Compromís treballarà perquè Europa deixe de realitzar polítiques en base al que interessa als bancs i el centre de les seues actuacions siguen les persones. Estem en un moment molt perillós en què la Unió Europea ha perdut les seues senyes d'identitat, com són la justícia social i mediambiental, que ha de recuperar”.




 -