L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 2 d’abril del 2014

Comunicat de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna davant el tancament de Tres Creus Ràdio

 
L'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna lamenta que la Generalitat Valenciana opte per tancar les emissions de la ràdio privada Tres Creus Ràdio, abans anomenada Ràdio Valldigna, en lloc de legalitzar-la per la via de la concessió administrativa.

La desaparició de l'emissió de la ràdio en qüestió tindrà un impacte directe en l'economia local i en el seu teixit comercial i empresarial, que empraven de forma continuada les emissions per a dinamitzar els seus negocis, alhora que les diferents associacions i col·lectius veïnals es veuen privats d'un canal de comunicació real i efectiu de difusió de les seues activitats.

L'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna lamenta que la Generalitat Valenciana opte per decretar el tancament de la ràdio privada de la localitat, Tres Creus Ràdio, a la qual va requerir la setmana passada el tancament de les emissions radiofòniques en el termini de 5 dies. En cas contrari, els funcionaris de la Conselleria precintarien les emissions i imposarien una sanció administrativa, ja que l'emissora no compta amb la pertinent concessió radiofònica.

El fet que les emissions hagen tingut una continuïtat en el temps demostra que hi ha una sostenibilitat i viabilitat econòmica del projecte radiofònic, i deixa ben clar que hi ha prou demanda comercial en la subcomarca de la Valldigna per a mantindre un projecte d'este tipus. Això hauria requerit que la Generalitat Valenciana traguera a concurs públic una concessió de llicència administrativa de ràdio comercial en la Valldigna, i no optar per la via del tancament de les emissions.
-