L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 1 d’abril del 2014

Concentració en recolzament de "Tres Creus Ràdio"



Un centenar de persones, entre elles molts regidors del consistori, s'han concentrat aquesta vesprada a la Plaça Major en recolzament de la ràdio local. Tal com hem informat, la ràdio local ha tallat avui les seues emissions per evitar la sanció econòmica per part de la Generalitat si continuava la programació.

El cesament de les emissions deixa a Tavernes i a la Valldigna sense una veu pròpia i propera als habitants de la comarca. Cal remarcar la dificultat de rebre emissions radiofòniques amb bones condicions per estar la Valldigna envoltada d'altes muntanyes que impedeixen una bona recepció, tant de ràdio com de TV que s'ha d'efectuar per reemissors, factors que la Ganeralitat no ha tingut en compte.

-