L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 19 d’abril del 2014

Divendres Sant



Ahir per la nit se celebrava la processó del Sant Enterrament amb una massiva presència de confradies i molts assistents sobre les voreres dels carrers per on transcorria.


La corporació municipal, presidida per l'alcalde Jordi Joan, hi va participar també al costat dels representants de les forces de seguretat i poder judicial.


Com ja ve essent habitual, pogueren escoltar algunes "saetes" en la desfilada de les imatges dels passos, així com la presència i actuació del "Corquinzedemarç" precedint la imatge del "Crist jacent". 


Us oferim unes imatges de la processó d'anit, potser la més multitudinària després de la "baixa".
 -