L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 4 d’abril del 2014

La Setmana Ciutadana de l’Associació de Veïns arriba enguany a la XVIII edició i se celebra entre el 7 i 11 d'abril

Acte de cloenda de la darrer Setmana Ciutadana
L’Associació de Veïns de la Valldigna celebra la setmana del 7 a l’11 d’abril, la XVIII Setmana Ciutadana amb diferents xarrades i conferències que tractaran temes de màxima actualitat i interès per als veïns de la ciutat. Els actes tindran lloc a la Casa de la Cultura de Tavernes sota el lema Fent ciutat.

El dilluns 7 d’abril, a les 19 hores, serà la inauguració per la presidenta de la AV, Maria Luisa Grau, i Antonio Caballero, president de CAVECOVA, que dissertarà sobre "La participació ciutadana i la democràcia. Aixi mateix tindrà lloc la primera xerrada amb el titol "Les noves alternatives en el problema de la dependència" impartida per Francisca Romero i Sílvia Escrihuela.

El dimarts dia 8 d’abril, a les 19 hores, es parlarà de la Llei de Transparència: deure de l’Ajuntament de publicitat activa en la web i dret del ciutadà d’accés a la informació pública, per Javier Brines Almiñana, cap de l’activitat de Règim Interior, Modernització i Protecció de Dades de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

El dimecres dia 9, a les 19 hores, Actualitat del Consumidor. Els problemes més freqüents, per Julián Tio Barraca, responsable del Gabinet d’Informació d’AVACU.

El dijous 10 d’abril, a les 19 hores, Europa i els ciutadans, per Josep Enric Pons Grau, llicenciat en Filosofia i Lletres, exdiputat del Parlament Espanyol i exdiputat del Parlament Europeu.

La cloenda de la XVIII Setmana Ciutadana serà divendres, dia 11 d’abril, també a les 19 hores, amb el tema Per què costa tant eixir de la crisi econòmica?, per Josep Garcia Solanes, catedràtic de la Universitat de Múrcia i avaluador de la Comissió Europea. Tancarà els actes l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan i Huguet.
-