L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 10 d’abril del 2014

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, rep els estudiants nord-americans d’intercanvi de Media (Pennsylvania) en l’Ajuntament

 
L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha rebut els estudiants nord-americans del programa d’intercanvi, els seus professors i una representació del professorat i alumnat de l’IES Jaume II el Just, junt amb el regidor d’Economia i Hisenda, Víctor Borràs. 

L’intercanvi de l’IES Jaume II el Just amb el Penncrest High School de Media (Pennsylvania) es va iniciar fa dotze anys amb un bon nivell de participació entre els estudiants americans i vallers. Els estudiants nordamericans que han visitat prèviament Madrid i Barcelona, romandran uns dies a Tavernes amb les famílies d’intercanvi, després que fa uns mesos els estudiants de Tavernes van estar als Estats Units.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha dirigit unes paraules als estudiants i els ha animat a “mantindre en el temps els contactes i amistats que han sorgit en l’intercanvi amb els estudiants i les famílies de la ciutat”, i els ha animat a “conèixer i participar activament en la nostra cultura, gastronomia i tradicions, amb les seues famílies d’acollida”.
Una de les professores nord-americanes i dos estudiants s’han dirigit als presents tot seguit valorant positivament esta experiència. Els 20 estudiants del Penncrest High School romandran a Tavernes fins al pròxim dimecres 30 d’abril, quan agafaran el vol des de Madrid cap a Media (Pennsylvania)
-