L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 17 d’abril del 2014

Les bandes infantil i juvenil de la SIUM vallera ofereixen un concert en benefici d'ACUDE.


 
Organitzat per l’Escola Elemental de Música i Centre Professional “Mestre Arnau” les bandes infantils i juvenils de la Societat Instructivo Unió Musical de Tavernes han celebrat aquesta vesprada un concert extraordinari a benefici de l’associació ACUDE que en la nostra localitat cuida de persones dependents. Els assistents oferien un euro com entrada d'ajuda a l'associació.

El auditori de la SIUM vallera s’ha omplet de gom a gom, una prova demostrativa del gran seguiment de familiars que tenen les dues formacions, pero feia goig vore la sala plena. Les dues formacions han interpretat un programa molt ben escollit, d’eixos que s’anomenen “de fer afecció” en ser moltes de les peces interpretades – això sí, amb una gran mestria- pels jovens músics molt agraïdes a les orelles. 

Molt bona acollida ha tingut l’obra recitada d’El Quixot, amb un narrador, Toni Fons Roldán, molt seré i molt expressiu, dins del personatge. 

En resum un concert agradós, de gran qualitat i on una vegada més es demostrava una cosa ben palesa: el futur de la nostra banda està assegurat. Aquests joves ja comencen a interpretar com a majors, en el camí dels professionals i des d’ací els hi donem l’enhorabona.

I unes paraules també per ACUDE que s’està mostrant molt entusiasta i molt emprenedora per obtindre eixos fons que havien de vindre de l’Estat i que tant calen per cuidar els nostres depenents. Enhorabona i gràcies pel treball que feu. 

En la imatge següent, podeu observar el programa que han interpretat les dues formacions

- 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En el concert vam vore els regidors de Compromís recolzant l'acte i pagant l'euro d'ajuda. No vam vore cap regidor de l'oposició.
On estava Manolo i sus bois?

Anònim ha dit...

On vols que estiguen? En missa. Estaven resant i demanant perdó per les mentires que diuen continuament i per enganyar al poble en el programa electoral: Con el PP no habra parados, no subiremos impuestos, no subiremos el IVA, no recortaremos prestaciones...