L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 10 d’abril del 2014

Les instàncies de matriculació infantil de tres anys per al curs 2014-2015 es poden presentar fins dilluns que ve a la Casa de la Cultura.



Aquesta setmana s’ha iniciat el procés de matriculació dels xiquets nascuts en 2011 per al curs 2014-2015 - Infantil de 3 anys - amb la presentació de les instàncies i la documentació.
 
La recollida d’impresos i entrega de la documentació està realitzant-se en la Casa de la Cultura, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, i en els centres educatius de la ciutat, en els horaris marcats per cadascun. 

El calendari del procés de matriculació fins al 14 d’abril permet presentar instàncies i documentació. Fins al 30 d’abril es comprovaran els duplicats. A partir d’ací, fins al 28 de maig, els Consells Escolars dels centres educatius faran la baremació, si cal. La llista provisional d’admesos es publicarà el 2 de juny i les reclamacions es podran presentar fins al dia 5 de juny. Tindran resposta fins al 6. 

La publicació definitiva en els centres de les llistes serà el dia 9 de juny. Així i tot, fins al dia 11 s’atendran reclamacions sobre les llistes definitives. Arribat a este punt, del 12 al 25 de juny serà el termini de formalització de la matrícula, mentre que el termini per a cobrir places vacants per renúncia o excedents serà del 26 al 30 de juny. 

El procediment és molt senzill: s’adrecen les sol·licituds al primer centre elegit pels pares, on, en cas d’haver-hi més sol·licituds que places, es fa una baremació. Els no admesos passen a la segona opció de centre que havien demanat, on, si no hi ha vacants, es seguirà el mateix procediment, i així successivament. Si no obté placa en cap dels centres sol·licitats, s’adjudicarà una plaça en un centre educatiu que en tinga disponibles. 
-