L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 5 d’abril del 2014

Que trist, lectors i lectores, que trist i lamentable!


La roda de premsa al jardí enfront el col·legi

Escola Valenciana, entitat cívica formada per 29 associacions comarcals i d'àmbit de país, no ha estat autoritzada per la Generalitat per fer la roda de premsa de celebració de les trobades d’enguany en el CP Cervantes de València ciutat. 

Escola Valenciana havia enviat fa setmanes una petició a la consellera d'Educació, a la Direcció General de Centres i Personal Docent i al gabinet de premsa de la Conselleria d'Educació per a celebrar la roda de premsa i la resposta ha estat el silenci: cap resposta. 

Si que rebut resposta la direcció del centre en el sentit que els desautoritzaven a acollir la roda de premsa amb l’excusa que no es poden fer aquests actes en horari lectiu. Però es que resulta que l'horari lectiu de l'escola acaba a les 12.45 hores i la roda de premsa tenia fixada l'hora d'inici a les 13.00 hores. Per tant un argument que només sona a excusa per entrebancar l’entitat i limitar la llibertat d’expressió i el dret a la informació. ¡I després el PP s’autoproclama el defensor de la nostra llengua i identitat! ¡Quina burla als valencians i valencianes!

Finalment, Escola Valenciana ha decidit fer-la fora del centre, a un jardí d’enfront. “Ningú podrà impedir que es visualitzen les Trobades 2014, que s'inicien el pròxim cap de setmana amb set festes per la llengua i continuaran fins al juny recorrent les comarques valencianes per mostrar l'estima per la nostra llengua i l'orgull de fomentar la nostra escola, l'escola pública i en valencià" han declarat responsables de l'entitat. 

Escola Valenciana al llarg de la seua vida ha rebut més de 30 premis i guardons reconeixent la tasca en favor de l’escola pública i en valencià. Enguany ha rebut el “Premi Internacional Linguapax 2014”.
-

3 comentaris:

Un del mig ha dit...

Estaria be que ho gravaren i podrien penjar-ho al Face i Youtube.

Anònim ha dit...

Es la politica de rodillo que practica el PP, ni canal 9, ni radios, ni rodes de premsa, ni, ni...Tots els dies tenim un exemple. Tot lo que siga reinvincar drets malo...

El del mig ha dit...

I a la Generalitat, els darrers anys s'han afegit els amics d'Enric de GIVAL i altres grupuscles com el de Coalició Valenciana per rebentar els actes d'escola.
Eixos son els de centre?