L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 2 d’abril del 2014

Una finestra oberta en suport de la ràdio local.


Una amable lectora ens fa el suggeriment, per tal de recolzar "Tres Creus Ràdio", que obrim una participació a la gent de la Valldigna de manera que aquesta puga dir la seua, expressar la seua opinió i els seus sentiments envers aquests mitja de comunicació, petit, limitat però al cap i a la fi, nostre. I li agafem la idea i la fem nostra.

Ens suggereix com a preguntes i les arrepleguem ací:

- Que ha suposat la radio local en la teua vida? .
- Per què creus que la Generalitat no hauria de tancar "Tres Creus Ràdio"

Aquestes preguntes bàsiques, o tot allò que penseu i considereu convenient, ho podeu expressar, ens ho podeu contar als vostres comentaris.

Gràcies pel recolzament i si algú de "dalt" ens llegeix, almenys que sàpiga, el que pensa Tavernes i la Valldigna del seu tancament.


Agrairïem que signareu amb el vostre nom - no es obligatori- i que només usareu aquesta "finestra" per fer palés la vostra opinió, sentiments... envers la ràdio local.

-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

La meua mare es negà per a les noves tecnologies,atraves meu vos fa arribar que està molt disgustada.Ella ès viuda i tots els matins engega la radio per qué diu que li agrada entererar-se del que pasa a la valldignavi escoltar música,no enten de lleis,pero sí de injusticia i també diu que no s'ho creu que aixó no ès posible,que com li tenen que llevar la radio.No hi ha dret

Anònim ha dit...

Altre cop ens quedem sense poder fer ús dels nostres drets,el poder escoltar programes,entrevistes i música en valencià va a ser tasca imposible,no es deu de consentir el tancament,per a tots els vallers es un suport a les empreses,comersos i esports locals,engegar i escoltar la veu dolça de Iris,la xispa de Alex,tornar al passat amb Toni Malagueño disfrutar del treball de tots plegats,injust,trist molt trist,no ès posible ho hem d'aturar

Jaume Talens ha dit...

UNA FINESTRA DE LLIBERTAT i com deiem al principi quan ja sabíem dir "radio valldigna, ja se dir_ho" Radio Tres Creus ha estat una finestar ampla i amb molta visió jove, i ocm la primera , es`peràvem que mai ens deixaren a soles. Com al final veiem que ha passat. La lluita comença. NO ens mereixem aquest món comercial i cínic.

Anònim ha dit...

Anem a vore...econòmicament és viable, laboralment també, administrativament també plural també i en valencià també, l'única traba és la llicència que no la volen donar per lo anteriorment dit així que tindrem que salvar eixe obstacle i intentar i vore si hi ha alguna forma de que es puga traure llicència municipal i si es pot com és viable..a ello!!!

Javi Escrihuela ha dit...

La Generalitat no la tindria que tancar perque és un mitjà de comunicció on la gent a part de sentir bòna música, escoltar el que el comerç local ens oferix i així potenciar-lo, rebem també informació plural...sí he dit plural i en Valencià era un mitjà nostre encara que era privat. Era un treball fet per emprenedors jovens amb il.lussió de fer una ràdio per a tots encara que sempre hi ha alguns que no es pareix bé, peró lo trist de la situació es vore que una administració que la paguem tots per a que ens defenga els nostres interesos, no ens deixe una ràdio que la defenem quasi tots encara que era il.legal. El que tenia que haver fet la Generalitat és ja que és un mitjà de comunocació haver trobat la forma encara que les lleis de difussió radiofònica diga el contrari bé per els interessos de les cadenes grans de canviar la llei per a que les xicotetes tinguen també la seua oportunitat, ja que els xicotets també tenen dret a creixer. Ninguna cadena de ràdio va començar gran.Senyors de la administració i assessors de la mateixa...pensseu bé el que esteu fent...el futur està a ls volta del cantó!!!

Anti-Fabra ha dit...

Al final els neoliberals volen la llibertat per a que ningú ens cobre del meu negoci i que altres no la puguen gastar: comercial jo , tu , no.
Qui fa les lleis. Prompte nosaltres

Anònim ha dit...

La radio per a mi a suposat una manera de saber les coses que passen al meu poble i de forma prou immediata. Contaven les coses amb la meua llengua i ho feien com parlen al meu poble. La radio m´ha suposat proximitat i entreteniment, i mes amb els canvis dels ultims mesos. Si era una empresa privada a mi em donava igual. Si ells ja no fan eixa tasca que la faça l´ajuntament....
Crec que necessitem alguna cosa mes que el bim (mensual) el cotxe (que et diu les coses que van a fer el mateix dia)els diaris (que et conten les coses despres de 24/48 hores) o les xarxes socials(on la mitjana d´edat tots sabem quina es)

Pel que he llegit, el tancament no es culpa de ningu, no tenien llicencia i han tingut que tancar.

Caldria preguntar-se perque abans si que podia anar i ara no?
Per que es canvia el dial?
O esbrinar (si es que ha sigut aixi) qui ha denunciat i des de quant de temps esta esta denuncia en marxa.......

La generalita deuria donar una llicencia a la valldigna per tal de fer una radio legal perque ningu de fora vindra a interessar-se pel que passa a la valldigna.

Ja siga comercial o municipal en mans dels politics esta ara.

Ningun mitja omplira ara el buit que deixa aquessta casa, i si dema monten altra radio, estara amb la mateixa situacio de ilegalitat.

Per acabar, nomes dir que la generalitat a fet complir la llei encara que no ens agrade, i sempre pareix que ens menejem quan el mal ja esta fet.

Anònim ha dit...

Si la Generalitat no ha volgut donar la llicència amb tots els condicionants a favor que tenia la nostra ràdio, inclòs el recolzament de tots els partits locals, ara perue haurien de voler donar-la a un nou projecte, siga públic o privat?

Anònim ha dit...

La veritat no ho entenc;

La Radio careeix de llicéncia, per tant no es legal.

Per tant no pagarà el que altres emissores si pagen, com poden ser drets de autors de cançóns i altres.

Per tant no pagará altres impostos que per llei, li deuen ser, coma totes les emissores legals.

Per tant ocupara zona de banda, i pot ser que tape a altres emissores legals, que si pagen el que pertoca.

Podeu explicar-me que li es pot dir a que cumpleixem en la llei, que fans els representants politiques recolçan aquestes coses?

Així va aquest país,per rentabilitat electoral el que siga