L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 13 de juliol del 2014

Apareix una tortuga marina a la platja sud de Tavernes


Una tortuga marina ha aparegut morta avui mateix en la zona costanera de Tavernes, en concret a poca distància de l'escullera que ja ens separa de Xeraco.

La closca tenia sobre uns 50-60 centímetres i en conjunt la seua llargada estaria sobre el metre calculant-li un pes entre 70 a 90 kg. 


Al lloc es van presentar presentat efectius de la Policia Local i Guàrdia Civil, però com que l'animal estava mort va ser retirat al poc de temps pels operaris de la brigada municipal, als quals cal agrair la promptitud en el servei. Es desconeix la causa de la seua mort, encara que a la part superior de la closca tenia un senyal que podia ser producte d'algun colp contra el casc o algun altre element dur d'una embarcació.
-