L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 16 de juliol del 2014

Calen foc uns canyars en la zona del Tol·lo


Ahir per la nit foc es va calar foc una zona de canyar en el Camí del Tol·lo, prop amb l'encreuament amb el Camí Gandia, que va necessitar la intervenció dels efectius de la Policia Local i de bombers.

El foc, amb bastant seguretat provocat per l'hora en que es va produir ja entrada la nit, va necessitar la intervenció de tres camions-cuba dels bombers. Sobre la mitja nit es controlava la situació i es quedava una cuba en el lloc per refredar la zona cremada per tal que no revifara.
-