L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 7 de juliol del 2014

Compromís repta al PP a demostrar la seua voluntat de reduir aforats



Compromís forçarà aquesta setmana al Grup Popular a demostrar amb els seus vots en el ple del Congrés si la voluntat expressada pel president del Govern, Mariano Rajoy, d'obrir una reflexió sobre la reducció del nombre d'aforats és real.

Ho farà quan se sotmeta a votació la moció conseqüència de la interpel·lació que el seu diputat, Joan Baldoví, va formular el passat 25 de juny al ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, al qual va censurar per la seua gestió al capdavant d'aquest departament.

La moció de Baldoví consta de deu punts sobre diversos temes que van des dels indults fins a la reforma de la llei de l'avortament, passant per la restricció de la Justícia Universal.

A més, la moció de Baldovi inclou un paràgraf específic sobre els aforaments on insta al Govern a «realitzar un estudi» d'aquesta figura, així com de la inviolabilitat i la immunitat, en l'ordenament espanyol, comparant-ho amb el d'altres països.
 
Segons Europa-Press i Levante-EMV (traduït)
-