L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 5 de juliol del 2014

Avui dissabte tindrà lloc la IV Trobada de Bandes Infantils “Bandetes” 2014

La bandeta infantil en la darrera actuació, ahir a la residència Solimar

La platja de Tavernes un any més acull avui dissabte la celebració del Festival-Trobada de Bandes Infantils, "Bandetes 2014" que arriba enguany a la seua IV edició. Enguany comptem amb la presència de les formacions de la Unió Musical de Xeraco, la Societat Musical Santa Cecília de Nàquera i la banda infantil de la SIUM de Tavernes com organitzadora i amfitriona. 

La jornada començará a les 10:00 hores, amb la recepció de les formacions participants en l’Avinguda de la Marina de la platja de Tavernes. Tot seguit hi haurà el tradicional passacarrer i a les 12 els musics participants viatjaran a Simat per visitar el monestir de Santa Maria de Valldigna. Abans de dinar està previst gaudir d'un temps d'esplai en la piscina de Tavernes. 

A les 2:30 hores, serà el dinar, una paella gegant en la zona esportiva del Vergeret, que continuarà amb activitats lúdiques fins l'hora del berenar prevista a les 6 de la vesprada. A les 8, les bandes que hi participen, es concentraran en el retén de la Policia Local per efectuar un passacarrer per la platja fins arribar al Cinema Olimpo, lloc on està previst el concert a partir de les 8'30 de la vesprada respa a 20:00 hores, les tres bandes participants realitzaran altre passacarrer per la platja de Tavernes finalitzant la trobada amb un concert a tres, que començarà a les 20:30 hores, al cine Olimpo de la platja vallera.
-