L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 6 de juliol del 2014

El cas Noos, el cas d’Urdangarin i la germana del rei, es mostra com un saqueig a les arques publiques valencianes en pagar-se actes no celebrats.





Cada dia que passa la llum guanya més batalles a l’obscuritat en el cas Noos, el cas on està implicat Urdangarin i a Cristina de Borbón, la germana del rei. I si no hi havia prou, ara el comptable de Noos deixa les coses prou clares i estaríem davant d’un cas de saqueig de les arques públiques valencianes perquè s’arribaren a pagar conferències a Nóos que mai se celebraren.  
 
 El cost del Valencia Summit i Illes Balears Forum, pagats per la Generalitat  Valenciana i el Govern balear i cobrats per Noos, segons l'Agència Tributaria va ser 1'6 milions d'euros però es van cobrar fins els 5,9 milions d'euros públics.

“Això, qualsevol persona entén que és robar. Amb totes les lletres” ha dit el síndic de Compromís, Enric Morera, que ha recordat que el Consell Valencia d’Alberto Fabra (PP), “no s’ha mullat com toca en aquest tema, com si tinguera por o intentaren encobrir algú. Tarda en reclamar als culpables que tornen tots els diners que ens ha saquejat la trama de Noos a les valencianes i els valencians i ja pot començar demanant els diners de les conferències que no s’han celebrat però que sí s’han cobrat”.

Morera ha acusat a Camps i Fabra de mentir a les Corts Valencianes, han dit que tot el que s’havia fet en el cas Noos era transparent i “ara comprovem, amb estupor, que el negoci no va tindre mesura a València, segons paraules del comptable, un negoci fet amb diners públics i autoritzat pels responsables polítics”.

El síndic de Compromís reclama que la justícia arribe fins al final, i recordava com quan el jutge Castro intentà imputar Camps i Barberà el TSJ ho va evitar “però les declaracions fetes pel comptable de Nóos demostren que, pel bé de la justícia, cal que eixes imputacions es produïsquen”.

Morera ha recordat que en sessió parlamentària va parlar de les reunions en la Zarzuela, reunions que foren negades i que sí sembla estat realitzades. “El cas Nóos no sols és un cas de saqueig i corrupció, sinó també és un cas farcit de mentides. No sols ens han furtat diners a les valencianes i valencians, sinó que ens han furtat el dret a saber la veritat, però cada dia sabem més coses i cada dia els responsables estan més assenyalats”.
-