L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 1 de juliol del 2014

El jugador aleví del CB Tavernes escollit per a la selecció espanyola

Equip de l'Aleví Summer Training Camp CB Tavernes. 
El jugador de l'alevi del C.B Tavernes, Guillem Ferrando Porro, ha estat elegit per formar part de la selecció espanyola de bàsquet aleví,  encara que el nom tècnic usat és participar en una concentració nacional de talents que la Federació efectua cada estiu en el Santuari de Santa Maria de Colell a Catalunya.

Guillem Ferrando Porrero és un xiquet que porta una trajectòria molt bona en el bàsquet, ha format part de la selecció valenciana i sempre ha destacat pel seu joc i companyerisme. Encara que nascut i resident a Benifairó, juga en el club de la nostra ciutat i hem de recordar que és fill del desaparegut Cèsar Ferrando, també jugador i entrenador del C.B. Tavernes. L'any que ve, al igual que el seu germà major Cèsar, jugarà en el València Bàsquet.


Li donem l'enhorabona i el felicitem per aquesta selecció i desitgem que seguesca en eixa trajectòria ascendent en aquest esport. Recordem que ja va ser nominat com a MVP en la final que el seu equip va disputar contra el València.

 -