L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 6 de juliol del 2014

El llac de la Goleta presenta millor aspecte després d’una primera aportació d’aigua efectuada per l’Ajuntament aquesta nit.

Dues de les mànegues vessant aigua al llac abans de les 8

Les regidories d'Infraestructures Agràries i Urbanes i la de Medi Ambient ho van anunciar ahir per la vesprada i el guió s’ha complert: quatre boques de rec han estat tota la nit vessant aigua potable al llac de la Goleta per tal de millorar-ne la qualitat i la quantitat i pal·liar el màxim possible la situació que havia provocat la mort de centenars d’alevins de carpes. 
Una de les boques d'alimentació de les mànegues
Aquesta matí, a partir de les 8, els operaris procedien a retirar les mànegues i la millora en el llac era evident amb un increment del nivell de l’aigua. Els regidors de Compromís, Llum Sansaloni, com a regidora d’Infraestructures Agràries i Urbanes, i Perfecto Benavent, com a responsable de Medi Ambient, després d’escoltar els tècnics de les parts implicades agafaren com a solució, tal como ahir indicaven en un comunicat que havien vist l’aportació d’aigua potable com a la solució immediata donades les circumstàncies del llac i vista la gran sequera que patim. 
Les oques del llac feien la seua vida normal.
L’aportació d’aigua potable s’ha efectuat al llarg de la passada nit, en hores en que el consum domèstic minva per tal de no afectar els veïns de la zona per una possible baixada de pressió. Aquest matí, a les 8 s’estaven retirant les mànegues.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra ...

Recordem aquesta publicació:

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2012/07/els-dos-airejadors-del-llac-funcionen.html

Gràcies.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Recordat està.

I no volem ni imaginar que hauria pogut passar sense airejadors amb la situació de divendres, amb escassa aigua al llac després de més d'un any sense ploure (allò que es ploure) i amb una calor infernal.

Sort que hi eren i funcionant. Els danys els mínims.

Anònim ha dit...

No heu llegit la publicació d'EUPV sobre la inutilitat d'afegir aigua al llac? Que te de veres?