L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 1 d’agost del 2014

Avui divendres se celebra la 26 Volta a Peu Platja de Tavernes amb 1241 inscrits on line.t



Tot està a punt perquè avui divendres, dia 1 d’agost, a partir de les 21 hores se celebre a la platja la “26 Volta a peu Platja de Tavernes” amb un recorregut de 8.000 metres i eixida i meta en la Zona Esportiva de la Goleta. L’organització corre a càrrec del Club Atletisme la Valldigna en col.laboració amb l’Ajuntament de Tavernes.

Fins ahir a les 20 hores estava obert el període d’inscripció per a interessats majors de 16 anys i a preu reduït de 5 euros, essent eixe preu de 10 euros si es fa avui mateix abans de la prova, on cal dir que d'un màxim de 1500 inscrits que es permet en la prova, ahir "on line" ha hi havia 1.241 apuntats.  El lliurament de dorsals es farà a partir de les 19 hores del dia de la correguda. 
-