L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 26 de juliol del 2014

El regidor de Compromís, Perfecto Benavent, valora positivament els tallers i visites al jaciment de Bolomor organitzades per la regidoria de Medi Ambient.




Perfecto Benavent s’ha mostrat satisfet per la resposta i ha confessat que l’Ajuntament està molt interessat en l’activitat perquè “és un inici en la difusió als ciutadans del jaciment i en la posada en valor. Enguany ens havíem plantejat les visites com una experiència inicial i buscàvem esbrinar els problemes que podíem trobar, el tipus d’informació i visita que busca els visitants i les opcions de millora per a futures campanyes”.

Perfecto Benavent ha confirmat que els tallers i les visites continuaran els tres primers caps de setmana d’agost, amb uns menuts canvis sobre el mes juliol. Així, “els tallers s’efectuaran en l’escoleta de la platja, però  no divendres sinó els dissabtes dies 2, 9 i 16 a les 18 hores, i les visites guiades seran l’endemà diumenge, els dies 3, 10 i 17 d’agost, amb eixida des del pavelló municipal a Tavernes ”.

El regidor ha confirmat que la regidoria de Medi Ambient ampliarà l’activitat als cap de setmana del 23-24 i 30-31 d’agost si hi ha demanda, una  cosa que no veu gens estranya atés el caràcter turístic d’agost. També ha recordat als interessats que les inscripcions s’efectuen en el punt INFOTavernes de la platja.

El regidor és conscient què la primera experiència és millorable “i farem  el possible per aconseguir-ho” però reconeixia que han de passar uns anys perquè la visita al jaciment siga normal i habitual a Tavernes entre els complements que amplien l’oferta de sol i platja i “que han de passar per la posada en valor del nostre paisatge i del nostre patrimoni cultural, tant el de Tavernes com el de la Valldigna”.

Perfecto Benavent ha agraït l’ajuda i bona disposició del Museu de Prehistòria de la Diputació de Valencia i l’equip científic de Bolomor, els quals han donat tot tipus de facilitats perquè aquesta primera experiència es duga a cap enguany.
-

3 comentaris:

Estruch ha dit...

Enhorabona per esta activitat , realment molt bona .

Anònim ha dit...

Bon dia.
A quina hora ixen les visites guiades dels dies 3,10 i 17 d'agost?

La Cotorra de la Vall ha dit...

L'horari es determina en els tallers previs.
Cal inscriure's pels tallers i la visita: és la mateixa activitat encara que es faça en dos dies.