L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 3 de juliol del 2014

El regidor de Foment, Josep Llácer, es reuneix en l’equip de la Conselleria d’Economia i Hisenda per valorar projectes preparats de l’Ajuntament i sol·licitar subvencions dels fons europeus per a l’execució.



El regidor de Compromís, Josep Llacer,  ha explicat que la reunió de treball en la Conselleria d’Economia i Hisenda tenia com a objectiu principal “fer un fer un repàs dels distints programes i convocatòries que s’oferirà en breu,  subvencionats amb fons europeus i destinats a les Administracions Locals, i estudiar la millor manera d'enfocar els projectes que estem redactant i dissenyant per tal d'aconseguir les subvencions d’Europa”.

Josep Llácer també ha indicat que “hem valorat la possibilitat de col·laborar amb projectes realitzats per altres ajuntaments i entitats europees com a complement de la tasca que duem a cap”.

El responsable de l’àrea de Foment de Tavernes, s’ha reunit amb Roberto D. Arnau González, Cap del servei de Cooperació Interregional de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació i amb Santiago Donat, tècnic de la Direcció General d'Economia per valorar els projectes que està elaborant l'Ajuntament per accedir a subvencions europees. El regidor va estar assessorat i acompanyat en la reunió per  Juan Tormo, arquitecte municipal de Tavernes.

Llácer ha qualificat la reunió com a “molt positiva” i ha valorat el compromís adquirit per part del Cap de Servei de Cooperació Interregional i els tècnics de Conselleria de seguir col·laborant i assessorant als tècnics municipals en l'elaboració i presentació del projectes.

La Unió Europea té previst concedir subvencions per un valor que oscil·la entre el 50% fins al 90% del cost total del projecte, tot en base al programa presentant i la convocatòria..