L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 24 de juliol del 2014

Els caura ara la cara de vergonya? Els grans homenatges del PP a Carlos Fabra que ha de passar 4 anys a la preso per delicte fiscal.

L'ex-president de la Diputació de Castelló i del PP provincial, Carlos Fabra, ha d'anar finalment quatre anys a la presó per un delicte fiscal comés entre el 1999 i el 2003. 

Feia anys que arrossegava uns quants processos judicials oberts. I cada vegada els dirigents, i molts militants del PP, per contrarrestar les acusacions en la premsa havien expressat públicament la confiança en ell. I de manera molt ostensible ho van fer els militants de Nuevas Generaciones, les joventuts del PP, que van dedicar-li un vídeo d'homenatge abans d'un congrés provincial a Peníscola, el desembre del 2008. Tots van donar la cara per Fabra. 

Ara Fabra ha d'anar a la presó. ¿Els caurà la cara de vergonya? ¿No serà un video d'apologia de la corrupció ?



1 comentari:

Anònim ha dit...

Els del PP son tant prepotents que son incapassos de reconeixer les seues clavades de pata. No tenen vergonya ni la coneixen