L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 3 de juliol del 2014

La banda infantil de la SIUM ha oferit un concert a les persones majors de la Residència Solimar de Tavernes



La banda infantil de la SIUM, dirigida per Francesc Torres, ha oferit un concert als majors residents de Solimar Tavernes, interpretació que ha servit per alegrar-los la vesprada i fer-los gaudir de la música, una cosa que tindrien difícil si no fos per aquestes iniciatives nascudes de la col·laboració entre la gerència de la residència i els responsables de la formació infantil.

Una bona idea i millor iniciativa aquesta de preocupació i interés pels nostres majors que arriba enguany a la quarta edició i de la qual tots queden sempre satisfets. Els residents majors, personal a la seua atenció i els pares i acompanyants s'ho han passat d'allò molt bé escoltant les peces del repertori de la nostra bandeta tals com “Els Poblets”, “Apache warrior” i fins i tot hi hagut moments animats quan ha sonat “Paquito el Xocolater un moment que ha omplit d’alegria els cors de tots els assistents. 

Per acomiadar els nostres músics, que són menuts en edat però no en l’art i interpretació musical, Solimar Tavernes els ha oferit un berenar i un detall.
-