L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 29 de juliol del 2014

La Banda Jove actua al Real de Gandia


La Banda Jove de la SIUM de Tavernes ha oferit un concert aquesta vesprada dins de "XI Programa de Concerts d'Intercanvis Musicals" en el Real de Gandia, dins de la setmana cultura que obri les festes patronals de la localitat.

Els nostres joves músics han oferit, sota la batuta de José Luis Palomares Peñalba, la interpretació de "Segrelles" de Pérez Vilaplana, "El Quixot" de Ferrer Ferran i "Pilatus Montains of Dragons" de Steve Reineke.
 

A destacar el gran aplaudiment de minuts amb que el públic assistent ha premiat una gran actuació dels joves músics valler en el que ha estat un concert d'una elevada qualitat.

A les fotografies teniu els moments previs a l'inici del concert i la recitació de fragments del Quixot acompanyant la interpretació de la música. 
-