L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 6 de juliol del 2014

Aquesta nit la Banda Simfònica i la cantant Astrid Crone protagonitzen el concert de Sant Pere a la platja de Tavernes

Avui diumenge, 6 de juliol, el Cinema Olimpo de la platja de Tavernes serà l'escenari a partir de les 22:30 hores, d’un extraordinari concert de la Banda Simfònica de la SIUM i la cantant holandesa Astrid Crone, sota la direcció del titular Carlos Revert Espí, basat en grans musicals. L’espectacle-audició comptarà comtparà amb un magnífic muntatge de llum i so.

El programa preparat començarà amb “El Fantasma de l’Òpera” d’Andrew Lloyd Webber, després del qual s’interpretarà “West side story” de Leonard Bernstein, seguit del tema “Ich Gehör nur mir” del musical “Elisabeth” de Michael Kunze, per a acabar la primera part, amb una selecció dels més coneguts temes del popular grup de pop suec, Abba.

La segona part interpretarà “Els Miserables” de Claude Michel Schönberg i, tot seguit un tema de Lennon i McCartney “Hey Jude”, seguits de dos temes de John Kander “Mein Herr” i “Cabaret”, finalitzant l’audició amb “River deep, Mountain high”, arranjament de Ros Van Reijmersdal.
-