L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 2 de juliol del 2014

La fallera major 2015 de Tavernes, Sara Tur i Penadés, ja té la seua cort d’honor


La fallera major del 2015, Sara Tur i Penadés, ha efectuat la tradicional telefonada a les falleres electes que formaran part de la seua cort d’honor. La seua candidatura havia estat presentada a principis del passat mes de juny en el local de la FdeF.

En concret són les falleres: 

Natalia Palomares Gascón, de la falla Prado
Natalia Puig Corella, de la falla La Via
Lidia Grau Borràs, de la falla la Dula
Carol Meló Pelegrí, de la Via.

En la fotografia podeu veure a la fallera major del 2015, Sara Tur i Penadés, acompanyada de la fallera major del 2014 i ixent, Empar Mayans, del president de la FdeF, Ximo Felis i sotspresident, Salva Talens en el moment protocol·lari de la telefonada a la nova cort d’honor.
Enhorabona a les falleres elegides.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Dos de la Via i cap de Cambro o Portal?
Pensava que tenien que ser una de cada falla.