L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 25 de juliol del 2014

La Fira de Sant Jaume - Productes Valencians estarà oberta fins diumenge.


Moment del tall de la cinta i visita a AVA Tavernes
Ahir per la vesprada va tindre lloc la inauguració oficial de la XXé Fira de Sant Jaume-Productes Valencians. La tallada de la cinta protocol·lària la van efectuar la regidora de Turisme, Carmen Canet, i la fallera major de Tavernes, Empar Maians, amb la presència de l’alcalde Jordi Joan. 
La fallera major i el president de la FdeF no es perderen l'acte
Els regidors de Compromís durant la visita a la fira
Molts dels membres del consistori van estar presents en l’acte i van acompanyar a l’alcalde i la regidora de Turisme en la visita que efectuaven a les 24 casetes que enguany s’hi ha instal·lat a l’Avinguda de la Marina. El tabalet i la dolçaina feren sonar les seues notes animant la vesprada mentre acompanyaven la comitiva.
Diverses imatges de la visita ahir a la fira
  Com es tradicional en aquest fira, vam poder presenciar els estants d’AVA Tavernes, el de la Diputació de València i el del Grup de Muntanya Valldigna, a més d’altres casetes que oferien productes artesanals i valencians, des d’un taller de confecció de ventalls, formatge, vins i licors, embotits, bunyols, ceràmica... fins acabar amb l’estant de Càritas interparroquial, i la seua fira del llibre d’ocasió.

La fira estarà oberta fins el pròxim diumenge en horari de vesprada i nit. 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

I Manolo, on estava? No el vam vore per ninguna banda. Eixe és l'interés que té en les coses del poble?
¿Dnde estaba Willy, vull dir, Manolo Vidal? Tan important era la faena que tenia per deixar-nos sense la seua presència?