L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 29 de juliol del 2014

La Policia Local continua amb les tasques de prevenció i control en platja, casc urbà i zones rurals.

Un control policial a la platja

El regidor de Compromís, Evarist Sansaloni,  responsable de Seguretat Ciutadans considera que el dispositiu especial d’estiu ofereix “resultats satisfactoris, donat que els agents responen de forma eficient als objectius proposats”. També ha destacat les atencions als requeriments dels ciutadans per sorolls, baralles, actes vandàlics, control d’horaris de tancament i conflictes veïnals o familiars majorment.

En aquest context, assegura que “es porta un control estricte i s’atén els requeriments de la forma més ràpida possible, com ratifiquen els informes que redacten els agents al Cap de la Policia Local”.

El regidor de Compromís ha destacat que el control als parquings per previndre els botellons han reduït de forma considerable la pràctica “perquè no hi ha cap requeriments al respecte, excepció d’un pròxim a la zona del quiosquet Domojito, però no tenia res a veure amb el quiosquet, que s’ha controlat tot el cap de semana i continuarà”.

El regidor demana precaució als ciutadans

La Policia Local ha detectat que determinats individus, d’amdós sexes, aprofiten la bona predisposició de les persones, sobretot les majors, i arriben a fer ús de la força per sustraure’ls béns, bé en actuacions al carrer o bé a la pròpia vivenda. En conseqüència, el regidor ha demanat extremar les precaucions i no confiar-se davant gent desconeguda.

Com a resum d’actuacions, ha informat que el passat divendres, la Policia Local va intervindre en un intent de robatori a l’Avinguda de Marjaletes. Els malfactors van voler entrar a un establiment per la persiana, la qual va quedar mig arrancada sense poder aconseguir el seu objectiu.

També el passat cap de semana, en un dels controls al Camí de la Mar, es va incautar marihuana, es va immobilitzar un vehicle per alcoholèmia positiva del conductor i es actuar davant una tenència d’estupefaents en el carrer Fontetes de Cantus.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Perque l'ajuntament no autoritza un lloc per a la gent jove? Están matant la platja en tanta queixa, ja no queden llocs per a poder estar xarrant amb els amics i beure't un gintònic o qualsevol cosa. Ja que molts joves no estem per anar gastant tant. D'ací uns anys la policía no farà falta que efectue controls ja que sols quedaràn 4. Estàn afavorint que la gent jove vaja a altres llocs ja siga Gandia o Cullera. Gràcies a tota la gent que es queixa, moltes gràcies ja arribarà el dia que ens trobeu a faltar.

Anònim ha dit...

Es general. A totes les platges passa el mateix des de que la normativa de soroll i contaminació acustica s'ha fet tan estricta.
El que passa a Tavernes passa en tots els llocs.
Mira a Gandia: prohibicio de musica a terrasses i demes de Falkata. I estem parlant de Gandia.
I en Cullera l'alcalde va haver d'anar a jui per denuncies de veins.
I a Tavernes ha passat el mateix. Mig govern municipal va acudir davant el jutge per una denuncia d'un señor de dalt de Padur que.... va comprar el pis, despres d'estar 10 o 12 anys llogat. Nomes el va comprar, suposem que ben baratet, va actuar contra l'Ajuntament.
Es general.

Anònim ha dit...

Que s'incomplisca la llei que permet el descans per damunt la festa excessiva d'altres senta mal nomes als insolidaris i maleducats. Dir que passa a tots els llocs pot ser de veres pero poc afortunat i a l'inreves de posar-ho com a exemple hauria d'agafar-vos vergonya. Que la gent jove es divertida, que l'hosteleria faça el seu negoci i que la gent descanse. Si tots volen i es fan les coses amb trellat es possible, i els primers a donar exemple han de ser la policia i els gestors publics. Ningu ha dit que siga facil, pero algo s'ha de fer i conforme esta ara no es cap solució.

Anònim ha dit...

Espere que quant tornen al poble a obrir els pafetos,façen cumplir tambe les normes,que quant tanquem tenim el botello al carrer i no hi ha Cristo que dorga.