L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 21 de juliol del 2014

La Policia Local de Tavernes ha dut a cap una setmana de controls preventius contra l'alcoholemia i estupefaents.




 
El regidor responsable de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, de Compromís, ha informat de la campanya duta a cap per la Policia Local com a prevenció de l’alcoholèmia i el consum de estupefaents.

Evarist Sansaloni, ha explicat que la “Campanya Especial sobre control d’Alcoholèmia“ es va iniciar el passat dilluns i va finalitzar ahir diumenge dia 20, amb uns controls aleatoris quan la ubicació del lloc i que s'han dut a cap pel matí, vesprada i la nit, pels agents de la Policia Local.

El regidor de Compromís ha recordat que la Policia Local de Tavernes està adherida a la campanya especial contra l’alcoholèmia i drogues, organitzada per la Direcció General de Trànsit (DGT). “Són campanyes que es realitzen sistemàticament al llarg de l’any amb un caràcter preventiu i amb l’objectiu d’eradicar la conducció després del consum d’alcohol i estupefaents. Conduir en eixes condicions pot provocar accidents mortals” ha indicat el regidor.

La Policia Local de Tavernes empra per fer aquests controls la furgoneta adaptada que va cedir la DGT a l ‘Ajuntament, equipada amb els elements adients i que actua com una oficina mòbil autònoma amb la qual cosa es faciliten els controls habituals de manera eficaç. “És una gran ajuda perquè permet efectuar controls alhora d’alcoholèmia i estupefaents i això comporta una ciutat i ciutadans més segurs i de millor qualitat de vida” ha conclós el regidor.

Aquests controls es duran a cap al llarg de l’estiu, i la regidoria de Seguretat Ciutadana informarà dels resultats.
-


3 comentaris:

Anònim ha dit...

HEM PAREIX MOLT BE. PERÒ LA "FOTO" CREC QUE ÉS DE L'ANY PASSAT, D'AQUEST CAP DE SETMANA SEGUR QUE NO

La Cotorra de la Vall ha dit...

Efectivament, no es del cap de setmana ni és de cap control.
És simplement usar allò que en periodisme (premsa gràfica i televisió sobretot) es diu un "recurs", una imatge relacionada amb el tema encara que no siga el "tema" concret.
Això ho pots vore tots els dies en la televisió i en la premsa, quan posa "imatge d'arxiu".

Anònim ha dit...

Molt bona campanya.
Ara resta que facen vigilància d'incentius a vora mar o socorrisme a la muntanya. Diners ben gastats.