L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 22 de juliol del 2014

La regidoria d'Esport obté un gran èxit amb el primer campionat de tenis platja.


El primer campionat de tennis platja s'ha celebrat en Tavernes organitzat per la regidoria d'Esports de la ciutat dins de les activitats estiuenques que aquesta prepara. L’organització ha destacat que l'experiència ha sigut totalment positiva, més encara si es pensa que han sigut 36 les parelles participants de diferents poblacions de la Safor, la Ribera i d'altres comarques veïnes.

El campionat va començar a les deu del matí en les quatre pistes preparades per l'organització des d'aqueixa mateixa matinada, així com es van preparar diferents zona d'ombra i de descans perquè els participants i acompanyants estigueren protegits del sol. També es va condicionar un lloc per a servir el menjar de migdia: uns seixanta comensals es van quedar a menjar aprofitant l'aturada de mig dia. 


El campionat es va celebrar en la modalitat de quatre categories, amb partides que van servir per a donar a conèixer els finalistes que van jugar sobre les set de la vesprada. El dia va ser espectacularment platger: sol, calor, animació, alegria, molta gent al voltant de la zona de joc i un campionat que després del èxit aconseguit tindrà continuïtat l'any que ve.
 
Josep Llácer, regidor d'Esports, ha manifestat el seu content per la participació en aquesta nova modalitat i ha felicitat als operaris de la regidoria d'Esports pel seu treball i organització i va donar les gràcies a les empreses col·laboradores com a Fruites Bollo, Cèssar Sports, Lanjaron i a la premsa comarcal pel seu seguiment. 

Els guanyadors van ser en Alevínes: Adria Gascón i Ernesto i subcampions Juan i Alex.
En Infantils: campions Blanca i Elena i subcampions Albert i Carlos.
En Cadets: campions Ernesto i Joan i subcampions Salva i Marc
En Sèniors. Campions Fran i Vicent i Subcampions Pere i Joan.
 
Els guanyadors són de Tavernes en els categories alevins i Sènior i de Alzira, Carcaixent i Algemesí en les altres categories.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per que porten pales de padel si es juga a tennis platja?

Anònim ha dit...

La Federació de Tenis ho denomina Tenis Platja

Anònim ha dit...

Enhorabona a la Regidoria d'esports per aquesta nova activitat esportiva. Soc un vei de la zona i vaig estar tot el dia vetjen el tenis platja, va estar mol animat i va participar prou gent. Tambe dir que despres quan es va acabar ho van deixar tot net. Enhorobona a l'organització. Espere que no siga sols per aquest any.