L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 5 de juliol del 2014

Avui dissabte, la regidoria d'Esports de Tavernes col·labora amb el Club Ciclista la Valldigna en la setena edició del memorial “David Cano”.

El regidor d’Esport, Josep Llácer, de Compromís, davant la celebració del memorial avui dissabte dia 5, ha remarcat que l’Ajuntament s’implica en les activitats “que fomenten la pràctica esportiva en els joves. Sempre farem costat als esportistes, monitors i entrenadors que duen a terme la tasca de formar persones a traves de l’esport. Des de la Regidoria d’Esports continuem treballant i promocionant l’esport de base com és el cas de l’Escola de Ciclisme “La Valldigna, que s’esforça per a aconseguir els magnífics resultats que venen obtenint les darreres temporades”.

Josep LLácer ha confirmat que les tasques i responsabilitats que corresponen a l’Ajuntament de Tavernes, cas de senyalització de carrers o dispositiu d’ajuda de la Policia Local i treballadors municipals estan a punt, com també entitats com Protecció Civil i Creu Roja.

Així doncs, avui dissabte, dia 5 de juliol, un any més Tavernes acollirà la prova ciclista en commemoració del desaparegut ciclista valler David Cano. Organitzada pel Club Ciclista La Valldigna, correspon a la challenge d’escoles de ciclisme de València amb proves de gimcana, d’habilitat i carrera en línia en circuit tancat. La participació de ciclistes serà per categories: promeses (7-8 anys), principiants (9 i 10 anys), alevins (11 i 12 anys) i infantils (13 i 14 anys.