L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 6 de juliol del 2014

La setena edició del memorial "David Cano" se celebra amb gran èxit.


L'escola de la Valldigna amb el regidor Josep Llácer
 Ahir es va celebrar la setena edició del memorial “David Cano”, organitzada pel Club Ciclista La Valldigna en col·laboració amb la regidoria d’Esports que dirigeix Josep Llácer i que va resultar tot un èxit. 


Les proves celebrades corresponen a la challenge d’escoles de ciclisme de València i han consistit en proves de gimcana, d’habilitat i carrera en línia en circuit tancat en les categories de promeses (7-8 anys), principiants (9 i 10 anys), alevins (11 i 12 anys) i infantils (13 i 14 anys. 

El regidor d’Esport, Josep Llácer, de Compromís, ha significat la importància d’aquestes trobades d’escoles per l’impuls que dóna a la pràctica esportiva dels més menuts i els il·lusiona a seguir practicant l’esport que desitgen. Llácer va reiterar el compromís de l’Ajuntament a través de la regidoria d’Esport en el recolzament i ajuda a l’esport de base.
-
-