L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 3 de juliol del 2014

L’Ajuntament de Tavernes beneficia a 8 estudiants més en incrementar els llocs de practiques formatives remunerades per a l’estiu.


La regidoria de Personal, que dirigeix el regidor de Compromís, Perfecto Benavent, ha  incrementat en 8 les 28 places inicials del programa “la Dipu et beca”. Així doncs, seran 8 estudiants més qui es beneficiaran de les practiques remunerades en dependències o serveis de l’Ajuntament.

El regidor de Compromís havia informat a la Diputació que Tavernes estava disposada a incrementar les beques de pràctiques si en quedaven sense donar. Així ha ocorregut i al final, per distints motius, no s’ha cobert l’oferta en alguns municipis, per la qual cosa Tavernes ha augmentat el nombre inicial de 28 i pot beneficiar a 8 estudiants més de la ciutat amb aquestes pràctiques remunerades al municipi.

Perfecto Benavent ha explicat que, com la baremació de les sol·licituds d’estudiants ja està efectuada, els tècnics municipal han de valorar els llocs són més precisos i procediran a assignar-les 8 places, cosa que es comunicarà als interessats.

Els estudiants en pràctiques reben una beca de 1000 euros pel tota dels dos mesos de pràctiques. La Diputació de Valencia aportarà sobre els 28.800 euros mentre l’aportació de l’Ajuntament  de Tavernes serà de 9.720 euros, repartits entre els 7.200 euros al programa i uns 2.520 euros en concepte de retencions corresponents a les cotitzacions de la Seguretat Total.

El programa està dirigit a joves majors de 18 anys que cursen ensenyaments oficials de cicles formatius de formació professional o ensenyaments universitaris oficials de grau, diplomatura o llicenciatura o màster oficial.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Podrien adaptar la beca al sou minim interprofessional, per no semblar una explotació del treball. Sempre la paguen els becaris quan denominen la seua feina com a "pràctiques". A mes a mes, si diuen que l'Ajuntament paga la cotització de la seguretat social es perque ocupen un lloc de treball i aleshores no te sentit que la Dipu "et beque", sino que et contracte. Els politics (de Diputació o d'on siguen) deurien llegir-se l'estatut dels treballadors i despres donar exemple.