L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 12 de juliol del 2014

L’Ajuntament de Tavernes, a traves de la regidoria de Medi Ambient, programa un conjunt d’activitats gratuïtes en juliol per impulsar el coneixement del jaciment paleolític de Bolomor.


El regidor de Compromís i responsable de Medi Ambient, Perfecto Benavent, ha confirmat que l’Ajuntament de Tavernes en col·laboració amb el Museu de Prehistoria de la Diputació, organitzen talles didàctics i visites guiades a la Cova de Bolomor aquest juliol.

El regidor de Compromis ha confirmat que l’activitat, totalment gratuïta, tindrà dos fases “una primera, més teòrica i explicativa, que se celebrarà a l’escoleta de la platja. S’iniciarà amb una detallada explicació del jaciment per a continuar amb un taller de talla lítica i un segon d’obtenció de foc per fricció amb arc. Aquesta activitat serà preparatòria de la segona fase, que consistirà en una visita guiada al jaciment a realitzar uns dies després”.

Així, Perfecto Benavent confirmava que els dies previstos són el 18 i 25 de juliol, ambdós divendres, a les 10 del matí per a les explicacions i tallers i els dies 20 i 27 de juliol , ambdós diumenge, per a la visita guiada. Aquesta activitat s’iniciarà a les 8 del matí en el poliesportiu de Tavernes, i els visitants es desplaçaran a peu fins el jaciment, en una passejada per una de les zones més belles de la Valldigna: l’Ombria.

El regidor Perfecto Benavent ha volgut agrair “al Museu de Preshistoria l’ajuda i totes les facilitats que ens ha donat per dur a cap aquesta activitat divulgativa” i també l’autorització que ha donat a l’equip investigador perquè col·labore amb l’Ajuntament, cosa que s’ha plasmat amb la designació d’un membre de l’equip investigador,  Raül Felis, com a la persona responsable de l’activitat.

Els interessats poden acudir a Info Tavernes de la platja per qualsevol dubte o qüestió al respecte.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Algú podría informar als de Noinfo-tourist que divendres not eníen ni idea d' açò ? Gràcies.

Unknown ha dit...

Bona iniciativa per a apropar la ciència i el mètode científic a la ciutadania.
L'entrada és lliure o cal inscriure's?