L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 3 de juliol del 2014

Ona Valldigna, una nova oferta informativa 3.0 en valencià a la Valldigna


Hem rebut de l'equip que integra "Ona Valldigna" el següent comunicat:

Naix Ona Valldigna; una nova plataforma comunicativa 3.0 i en valencià a La Valldigna.

Ona Valldigna dona difusió a noticies de proximitat - d’àmbit local i mancomunal – i promou activitats i esdeveniments culturals, esportius, socials i polítics. A més és la veu d’associacions, agrupacions i comerços de La Valldigna.

A pesar dels molts esforços per la nostra part, la situació política local no ens permet, de moment, emetre a través d’ones de freqüència modulada (FM); però des de ja mateix estem emetent online a un portal al qual podeu accedir des dels vostre ordinador, tablet o dispositiu mòbil amb un senzill clic.

És l’era de les noves tecnologies i apostem per elles en aquest projecte: trobaràs l’actualitat diària a les xarxes oficials de Ona Valldigna. Ben aviat el nostre perfil a Facebook quedarà desconnectat i ens podràs seguir a una pàgina oficial, a Twitter o al nostre blog.

L’equip humà amb el que comptem està format per professionals dels mitjans de comunicació, formats, especialitzats i experimentats en el sector audiovisual:

Iris Pons
Àlex Blasco
Òscar Pellicer
Sergi Espinosa

Agraïm l’ interès mostrat per part de La Valldigna i confiem en què serà una proposta participativa. Seguim treballant en aquest projecte 3.0 de comunicació a i per als nostres pobles.

Gràcies!
-