L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 6 de juliol del 2014

Per als amics de les xifres i les dades (interessant).


L'OCDE ha publicat un mapa interactiu que mesura el benestar de les regions dels estats membres. El mapa mostra la puntuació del zero al deu que obtenen les regions en vuit matèries que l'OCDE considera determinants per al benestar social. Es mesuren, entre més, la seguretat, el mediambient, l'educació, la salut, l'atur i l'accès als serveis públics.

A més, quan es detalla la puntuació d'una regió, la pàgina web indica quines altres regions de l'OCDE obtenen resultats semblants. Per tant, permet de saber on hi ha índexs de benestar similars.

Per exemple, permet saber que el País Valencià suspén en educació amb un 4 i que té prou bones marques quan a seguretat i salut però en canvi suspén estrepitosament pel que fa a l'atur amb un 1'1.
-