L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 2 de juliol del 2014

¿PP=PSOE = PPSOE? ¿Dues cares d'una mateixa moneda?

El socialista alemany, Martin Schulz, va ser ahir elegit president del Parlament Europeu gràcies al vot de 409 dels 751 eurodiputats. A la primera ronda, quan hi havia previstes quatre de votació, gràcies al pacte entre els eurodiputats populars i socialistes, que ¡com no! es repartiran la presidència de la cambra: el dia 1 de gener del 2017 Schulz li passara la presidència a un eurodiputat popular, sense determinar, i tots dos tan contents i tan feliços.

Tant content i feliç com s'ha mostrat el cap de llista popular espanyol Arias Cañete, que no ha tingut cap problema en fotografiar-se al costat del president socialista i anunciar com una grandíssima noticia als quatre vents d'internet (una manera de dir) que han arribat a un acord populars i socialistes. 


Res de nou: ací en recordem un de canvi de Constitució per afavorir a la banca i sort, que fa uns dies, no anaren tots dos ben agafadets de la mà en l'aforament del rei Juan Carlos!. 
-