L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 5 de juliol del 2014

Tavernes felicita els membres de Protecció Civil per l’aprofitament del curs “Recerca de persones desaparegudes”



El regidor de Compromís, Evarist Sansaloni, davant l’assistència i bon aprofitament dels membres de Protecció Civil local al curs monogràfic “Recerca de persones desaparegudes”, organitzat per l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) a Cofrentes (València ), en nom de l'Ajuntament i de la ciutat ha felicitat i encoratjat els membres del cos de Protecció Civil a seguir en la línea de formació i preparació perquè això rotunda en benefici dels ciutadans. 
Evarist Sansaloni ha remarcat la importància d’estos cursos formatius i ha agraït en nom de Tavernes “les tasques que de forma voluntària realitzen els components de l’agrupació local en benefici dels ciutadans. Són persones que dediquen el temps lliure en tasques de prevenció i recolzament de les forces de seguretat davant les diferents catàstrofes que es puguen produir”. 

Sansaloni ha remarcat el paper que té la formació i preparació com a mitjà important en el cas d’una situació on s’ha d’intervindre de forma ràpida i urgent. “Considerem com a molt important l’assistència a estos cursos, pel que pot suposar després de benefici a la ciutadania”.

1 comentari:

Anònim ha dit...

M'agrada i molt, continueu aixì que sou un eixemple a seguir, mes gent com vosaltres fa falta i faría un món millor. Vos admire.