L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 5 de juliol del 2014

Trobada de bandetes 2014 (Primera part)


La nostra platja acull durant tot el dia la quarta edició del Festival-Trobada de Bandes Infantils, "Bandetes 2014" organitzada per la SIUM, amb la col·laboració de l'Ajuntament, i que enguany compta amb la presència de les formacions de la Unió Musical de Xeraco, la Societat Musical Santa Cecília de Nàquera i la banda infantil de la SIUM de Tavernes com organitzadora i amfitriona. 

La jornada ha començat a les 10:00 hores, amb la recepció de les formacions participants en l’Avinguda de la Marina de la platja de Tavernes. Tot seguit hi haurà el tradicional passacarrer i a les 12 els musics participants viatjaran a Simat per visitar el monestir de Santa Maria de Valldigna. Abans de dinar està previst gaudir d'un temps d'esplai en la piscina de Tavernes. 

 
A les 2:30 hores, serà el dinar, una paella gegant en la zona esportiva del Vergeret, que continuarà amb activitats lúdiques fins l'hora del berenar prevista a les 6 de la vesprada.



 Aquests son els actes principals fins a les 6 de la vesprada. I com que una imatge val més que mil paraules us hem oferit un reportatge del que ha estat fins ara la jornada.
-