L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 6 de juliol del 2014

Trobada de bandetes 2014 (Segona part)


 Els actes de la vesprada-nit començaven amb el tradicional passacarrer de les tres bandes participants fins arribar al Cinema Olimpo, un passacarrer del qual us oferim unes imatges.


 En el Cinema Olimpo ha tingut lloc l'actuació de les bandetes. La primera ha estat Xeraco, dirigida per Cristian Escolana i que ha interpretat "Els Poblets" de Miguel Torres i tres peces de Jacob de Haan titulades "Star Young Engines" "Something Like" i "Who Dit It?".


La segon en el torn era la bandeta "Santa Cecília" de Naquera dirigida per Alfonso Bautista Piquer que ha interpretat "The blues factory" i "La Storia" de Jacob de Haan i "Gona fly now" se la BSO de Rocky.
 

I acabava les actuaciona la banda infantil de la SIUM de Tavernes dirigida per Juan Francisco Torres Franco amb la interpretació de "Paquito el Xocolater" de Gustavo Pascual Falcó, "The Barman" de Danny Elfman, "The lost city" de Paul Lavender, "You'il be in my heart" de Phil Collins, "Apache Warrior" de Norman Ward i "The tempest" de Robert W. Smith. 
 

Enguany era la quarta edició de la trobada de bandetes, amb la peculiaritat que la primera fornada de xiquets en començar aquest projecte han passat a la banda jove i s'acomiadaven del que ha estat el seu primer director, el qui els ha transmés tota l'estima i apreci per la música, Francesc Torres "Kiko" i els seus "xiquets" i han fet lliurament d'una placa commemorativa i un rellotge.
-