L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 9 d’agost del 2014

19 equips han participat en el campionat de Futbol Platja organitzat per la Regidoria d'Esports




La regidoria d’Esports de Tavernes ha organitzat i celebrat al llarg d’aquests passats dijous i divendres, dies 7 i  8, un campionat de futbol platja on han participat un total de 19 equips. 

El campionat ha comptat amb la presència de molt de públic en els dos dies, els quals han seguit els partits que han determinat després de les finals els següents guanyadors:

Benjamins:  Campió “Teletubis” que va vèncer a “Bolomor” per 1 -0
Alevins:        Campió “La Torre” que va vèncer a “Los Bestias” per 2 - 0
Infantils:      Campió: “Los Angeles” en vèncer a “Alcimar III” per 1 -0
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquests campionats solen jugar-los una mitjana de 7 jugadors per equip, per la qual cosa per evitar discussions entre les criatures que participen i queden finalistes, per als propers tornejos podríeu repartir 7 medalles per equip en lloc de 4 i una copa. S'anirien tots molt més contents, cadascun amb la seva medalla, sense haver de sortejar-les.