L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 3 d’agost del 2014

Aquests, gent del CA La Valldigna, són els culpables (entre altres).


La "26 Volta a Peu Platja de Tavernes" va ser un èxit. I amb això no diguem res que no se sàpiga, com se sap que any rere any hi ha darrere de la cursa centenars de persones que col·laboren i ajuden al club d'atletisme local perquè les coses isquen bé, des de les forces de seguretat fins voluntaris i membres del club, fins l'Ajuntament de la localitat.

La volta a peu vallera s'ha convertit en un clàssic, en una de les més antigues, en un referent de les voltes a peu de tot el territori valencià i bona prova són els centenars d'atletes que hi participen. 

I perquè tot isca bé, hi ha el club, que treballa i s'esforça per fer-ho possible. Avui volem fer un homenatge al club, representant ací per les persones que hi van participar també en la volta. Agraïm l'enviament de les fotografies que ens permet fer aquesta nota i informem que les hem publicades amb qualitat perquè es puguen descarregar i es feu una còpia en paper si ho desitgeu. (clic damunt per agrandir, i després pitjar boto dret del ratoli, opció copiar).
-