L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 1 d’agost del 2014

Càritas arreplegarà menjar no perible en la 26a Volta a Peu a la Platja


Càritas Interparroquial ens ha remés la nota següent:


Desprès de l’informe de Càritas Interparroquial a l’assemblea anual del dia 31 de maig de 2014, i com a conseqüència d’un dels punt de l’ordre del dia en el que s’informava de la greu situació econòmica per la que passa la nostra entitat; moltes entitats, agrupacions i clubs del nostre poble són els que s’han bolcat donant-nos recolzament i oferint-nos les seues activitats com a mitjà de suport per tal de recaptar menjar i ajuda econòmica i així poder continuar portant endavant la nostra tasca social aTavernes. 

Fa poc, el Club d’Atletisme La Valldigna ens va oferir la possibilitat d’aprofitar la “26 VOLTA A PEU” per arreplegar aliments per a l’economat de Càritas Interparroquial i al mateix temps muntar un berenar solidari: coques i bunyols.... per a posar-los a la venda i així permetre’ns arreplegar diners que ens ajuden a sufragar les despeses econòmiques. 

Aquest estiu els voluntaris de Càritas ens hem proposat, aprofitar la solidaritat del nostre poble per tal de recaptar els suficients aliments i diners que ens permeten recuperar-nos de la nostra situació vulnerable i dur endavant la nostra tasca.... ens hem proposat dur endavant totes les iniciatives i accions proposades per recolzar-nos i, en concret en aquesta “Volta a Peu" ens hem proposat batre records en la recollida d’aliments en un dia, volem superar metes i el nostre repte és arribar als 1.200 quilos. 
Des de Càritas Interparroquial volem manifestar el profund agraïment que sentim per tots aquelles entitats que ens han donat suport i per tota la població de Tavernes i veïns que activitat rere activitat ens donen recolzament.
Moltes gràcies a tots
-