L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 6 d’agost del 2014

Cau una palmera en l'Avinguda de la Marina, prop de Turist Info


El regidor responsable de Manteniment, Josep Llácer, a qui hem preguntat per les xarxes socials, ens ha dit que la resposta que té dels experts és "un problema d'estres hídric. Com a consequència que fa molt de temps que no plou i els episodis de forta calor fa que les fibres es ressequen i perden elasticitat".

Eixa resposta estaria en la línia del que han manifestat en premsa els tècnics de l'Ajuntament de València, on últimament s'han viscut episodis de caigudes de palmeres. Els tècnics del cap-i-casal han explicat que "les palmeres pateixen i tenen col·lapses" pel contrast de temperatures extremes i els colps de calors, que foren agreujats fa uns dies pel ponent, haurien estat els causants de les caigudes.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si es sabia el problema de la palmara per què no es va fer res?

Anònim ha dit...

Si home, tots en provesso al Santissim Crit i que ploga.