L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 1 d’agost del 2014

Compromís es reuneix amb Cierval per tractar la discriminació que pateix el territori valencià en inversions estatals


 
Representants de la coalició Compromís es van reunir ahir a València amb la Confederació d’Organizacions Empresarials de la Comunitat Valenciana (Cierval) per tractar la discriminació que matèria d’inversions que pateix el territori valencià per part del govern central.

La representació de Cierval, que ha encapçalat el seu president, José Vicente González, ha presentat a la coalició el document on recullen les infraestructures prioritàries per ser executades a la Comunitat Valenciana durant els pròxims deu anys. Des de la Cierval s’ha destacat la necessitat de què l’estat invertesca en el territori valencià l’equivalent a la seua població, per tant el 10,7% de la inversió i no el 6,2% que s’està invertint ens els últims anys.

Per la seua banda el portaveu de Compromís, Enric Morera, ha assenyalat que “és important que cada vegada més veus de la societat civil se sumen a la reivindicació d’un tractament just per al nostre territori i planten cara a la situació insostenible de gravíssima discriminació en finançament autonòmic i en inversió, per a recuperar el benestar perdut per al poble valencià”.