L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 20 d’agost del 2014

El PP paga mig milió en patrocinar a Aspar i 617.000 euros a bancs dels diners del FLA per a proveïdors


El PP, segons la informació que es pot llegir en la premsa, hauria destinat mig milió d’euros a pagar a l’expilot de motos Aspar per patrocinar el seu equip en el mundial i 617.000 euros a Banc de València i Bankia, i ho hauria fet dels fons s’urgència (FLA - Fons de Liquiditat Autonòmic) destinat a pagament de proveïdors, deute comercial i no financera. 

Compromís ha presentat una petició de convocatòria de Diputació Permanent, i preguntes parlamentàries per exigir al president de la Generalitat l’esclariment del cas del pagament de factures a empresaris amics del PP i bancs controlats per eixe partit a càrrec dels diners rebuts per la Generalitat via el Fons de Liquiditat Autonòmic. 

Compromís vol saber si els diners es van destinar a tapar forats del "balafiament” dels anteriors governs del PP, com Terra Mítica, o a patrocini esportiu. Segons Levante-EMV dels 4.354 milions que va transferir el Ministeri d’Hisenda en el 2012 per pagar proveïdors, 1.127 van ser a deute d’empreses i fundacions, però 28,9 milions es van destinat a la Sociedad Proyectos Temáticos per pagar deute dels grans events del Consell del PP com la Formula1. 

Compromís ha apuntat que, si es confirmaren eixes suposicions, “s’hauria produït un pagament immoral. Haurien pogut cobrar abans que uns altres proveïdors que porten molt de temps esperant rebre el que els deu la Generalitat, encara que no ens estranyaria gens perquè és pràctica habitual en el PPCV prioritzar als amics”, afirmava el sindic Enric Morera. 

Compromís afirma que “els escàndols en la forma d’administrar els diners públics no poden quedar impunes i cal que el parlament valencià i la societat sàpiga tota la veritat de com ens administren i on van a parar els nostres diners”.
-